Menu 2016

Maden leveres af TobaksCafeen

Alle dage

Forret

  • Hjemmelavet hønsesalat på ananas bund med bladsalat,
    ristede mandler og ærteskud. Serveres med hjemmebagt brød og smør.

Hovedret

  • Radicchiosalat med sukkerærter, peanuts og sød ananas.
    Serveres med balsamico/olie dressing

  • Aromatisk tomatsalat med mozzarella, rødløg og pinjekerner,
    vendt i frisklavet basilikumspesto 

  • Langtidsstegt kalve cuvette med hvidløg og timian.

  • BBQ/soja marineret svinenakkefilet, stegt med frisk oregano.

  • Petit kartofler stegt i smør og vendt med persille.

  • Grov mos af kartoffel og selleri med koriander og sennep.

  • Ingefær sauce med skovsvampe.

  • Hjemmebagt brød og smør.

Dessert

  • Hvid chokolademousse med hindbær og ristede hasselnødder
    med et pift af rom og lime.