Menu 2015

Maden leveres af TobaksCaféen

 

Alle dage

 

Forret på tallerken

  • Fiskerulle af rødspætte og røget laks med hvide asparges,
    dertil salat, peberfrugt, pinjekerner og krydderurtedressing.
    Serveret med brød og smør.

Hovedret

  • Langtidsstegt oksecuvette krydret med hvidløg og rosmarin.

  • Svinemørbrad med bacon, fyldt med salvie og soltørrede tomat. 

  • Grøntsags bearnaise med estragon.

  • Ristede små kartofler vendt i smør og persille.

  • Kartoffelgratin med blomkål.

  • Melonsalat med rucola, feta og vinaigrette.

  • Frisk blandet salat med hjemmelavet cremefraiche dressing.

  • Valnøddebrød og smør.

Dessert

  • Chokolademousse med appelsin og ristede hasselnødder, pyntet med vaniljeskum.